Odling utsatt i Hunnebostrand

Väldigt goda nyheter från KOASTAL!

I helgen var vi ute på våra odlingsplatser utanför Hunnebostrand och tog tillfället i akt, med det lugnare vädret och solen, att så och installera våra odlingar! Att sätta tillbaka samma utrustning som vi kämpade med att dra upp i somras kändes väldigt bra och det är mycket spännande att ta ännu fler steg framåt i vår resa!
Stort tack till Göran, fiskare ombord på LL94, för hans hjälp med båt och tack till Gaetan och Peter för deras hjälp med såningen och riggandet av odlingen.
Nu håller vi alla tummarna och ser fram emot en lyckad skörd om sex månader!

 

English:
Great news from the KOASTAL team!

This weekend we were out on our sites outside of Hunnebostrand, taking the opportunity with the calmer weather and sun to seed and get our farms up and running! Placing back the same equipment that we hauled up this summer feels great and it’s very exciting to be taking more steps forward on our journey!
Big thanks to fisherman Göran för his help with the boat and to Gaetan and Peter for their help with the seeding and rigging! Now we’ll all hold our thumbs and look forward to a great harvest in about six months!

afa8f992-0a63-476e-9a88-bb66c5d3e692