Om oss

Samuel Amant, CEO

Samuel har följt tångidustrin noga i över fem år, sett fördelarna och alla de svårigheterna som karakteriserar branschen. Under sin masterutbildning i Entreprenörskap såg Samuel möjligheten och utvecklade idéen bakom KOASTAL och det var där han träffade August Eriksson.

August Eriksson, CMO

August har jobbat inom den svenska fiskeindustrin under flera somrar och har ett brett nätverk och expertis inom det. Tillsammans såg August och Samuel de växande problemen för det svenska fisket och att något behövde förändras. De utvecklade idéen ihop till den affärsmodell den är idag och känner båda att detta är precis vad tångindustrin behöver.

Håkan Axelsson, Founding Advisor

En entreprenör, med bas på västkusten och med flera års erfarenhet inom arbetet att kartlägga livsmedelsindustrins klimatavtryck som medgrundare av CarbonCloud, anslöt sig till projektet som grundare och rådgivare för att hjälpa till att utveckla affärsstragien och specifikt hur KOASTAL effektivt ska bli en del i näringskedjan av den svenska och globala livsmedelsindustrin.

Malin Frithiofsson, Founding Advisor
Som grundare och rådgivare gick även Malin Frithiofsson, tidigare ordförande för Women in Tech i Göteborg och aktiv VD för Women in Tech Venture studio, in i företaget för att utveckla och driva KOASTALs strategi för jämställdhet och tillsammans med hela teamet vidare utveckla och förbättra KOASTALs affärsstrategi.